63% řidičů na podhuštěných pneu

Nejnovější evropský průzkum společnosti Bridgestone ukázal, že 63% motoristů jezdí na podhuštěných pneumatikách a téměř 20% z nich má na svém voze alespoň jednu pneumatiku opotřebovanou tak, že nesplňuje ani požadavek legislativy EU na minimální hloubku dezénu.

Zobrazit

Geometrie kol

Cena geometrie kol se pohybuje od 300,- Kč. Kompletní geometrie kol Vás přijde přibližně na 800,- Kč. V ceně geometrie kol není zahrnuta případná výměna některých dílů nebo práce spojené s uvolněním seřízovacích mechanizmů.

Zobrazit

Alcar - 16 nových dezénů

Dlouhodobá jednička na trhu ocelových a litých kol – společnost Alcar Bohemia – představila novinky pro jarní sezonu 2012. Alcar uvádí šestnáct nových atraktivních dezénů ve značkách AEZ, Dotz a Dezent.

Zobrazit

Novinky

Programování senzoru TPMS

(více)

63% řidičů na podhuštěných pneu

Nejnovější evropský průzkum společnosti Bridgestone ukázal, že 63% motoristů jezdí na podhuštěných pneumatikách a téměř 20% z nich má na svém voze alespoň jednu pneumatiku opotřebovanou tak, že nesplňuje ani požadavek legislativy EU na minimální hloubku dezénu. (více)

Geometrie kol

Cena geometrie kol se pohybuje od 300,- Kč. Kompletní geometrie kol Vás přijde přibližně na 800,- Kč. V ceně geometrie kol není zahrnuta případná výměna některých dílů nebo práce spojené s uvolněním seřízovacích mechanizmů. (více)

Alcar - 16 nových dezénů

Dlouhodobá jednička na trhu ocelových a litých kol – společnost Alcar Bohemia – představila novinky pro jarní sezonu 2012. Alcar uvádí šestnáct nových atraktivních dezénů ve značkách AEZ, Dotz a Dezent. (více)